If you favor...

Etsy

Tuesday, June 3, 2014

Jubah Mekah for Baby Boy



Salam... 

Ha, ni lagi satu kerja last minit. Last week dah beli baju melayu for aqiqah baby Umar, tapi daddy dia tak approve pulak. Yela, besar gedabak baju tu. Hehe.. dah tu je yg jumpa, beli je la dulu kan. 
(takpelah, boleh simpan for raya)

Ingatkan malas nak mengadap mesin jahit. Haish.. last2 terpaksa jugak. 

Nasib baik jumpa tutorial akak ni. Very clear & simple explanation. Well to me at least..
Sape2 yang nak try tu, silalah visit blog Kak Azima ni ye :)











Tada...!! Not bad la for 1st attempt kan.. Walaupun kasut tu agak tak kena di situ ye. Saje nak testing2 match kan dgn biru sbb theme dia nanti is blue&white :)